Vineri – 29 aprilie

De marti analizele Selenei au inceput sa scada si am fost tot timpul sub observatie. A primit “supica” (trombocite), potasiu, dar este important ca Selena a capatat incredere, toti ii spun cat este de curajoasa si au grija sa nu o sperie, ii explica ce urmeaza sa-i faca, ii spun ca vor avea grija sa nu o doara.
A fost foarte fericita aseara a primit un pachet de acasa cu hainute, carti si multe altele. M-a pus s-o schimb in hainutele primite, a lipit pe carti, i-a facut atat de bine, mi-a spus sa le spun tuturor “multa dragoste de la mine”.
Astazi dupa amiaza am plecat acasa si venim inapoi duminica dimineata. Este atat de fericita! A mancat bine chiar daca ne rugam de ea si mai greu este ca nu prea vrea sa bea apa, insa a stat tot timpul la hidratare. A primit ieri o basmaluta, ulei sfintit si o carte de rugaciuni si cand au inceput durerile m-a pus sa-i dau peste tot.
Inainte de plecare pentru ca de marti seara a inceput sa-i curga nasucul i-au recoltat din nas si din gat si a plans pentru ca s-a speriat foarte tare.
Multumim tuturor pentru sprijin! Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>