Duminica – 1 mai

Sambata dupa ce ne-am ocupat de curatenie, spalat si mancarica ca niste gospodine ce suntem fiindca si Selena m-a ajutat sortandu-si jucariile, am iesit putin la o plimbarica. A cules cateva floricele, am dat-o putin in balansoar si topogan, dupa care ne-am intors ca era foarte obosita. Selena se bucura de fiecare clipa.
Seara am facut baita si ne-am culcat dupa ce a vazut “Frumoasa din padurea adormita”.
Azi dimineata cu lacrimi curgand pe obraz si rugaminti “mai vreau sa dorm”, “de ce trebuie sa mergem asa repede inapoi” am plecat la spital. I-au luat analizele si erau mai scazute decat vineri. Am ramas internate, a primit trombocite, dar Slava Domnului nu are febra, nu a slabit, doar nasucul tot infundat iar analizele luate vineri pentru asta nu au iesit inca.
Dupa amiaza s-a uitat la “101 de dalmatieni”, si de fiecare data este tare impresionata de catelusul “Luky” care nu mai poate merge prin zapada pentru ca e obosit si ii e foame, se uita cu ochii in lacrimi.
Seara am colorat, am facut baita, am stat cuminti la tratament si apoi “hai mami ca vreau pe picioare” sa dormim.
Multumim tuturor! Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

2 Responses to Duminica – 1 mai

  1. luiza says:

    Nu stiu ce sa scriu. Doar un Doamne ajuta pot sa spun.

  2. Vlad Nicoleta says:

    Doamne ajuta, Luiza! Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>