Recadere Medulara si Extramedulara

Inainte cu 3 luni de terminarea tratamentului cu citostatice, Selena Daria Vlad a facut Recadere Medulara si Extramedulara.

Transplantul de celule stem hematopoietice la un centru din strainatate este sansa la viata a Selenei!

In perioada 4 martie 2011 – 3 iunie 2011 Selena are teledon in reteaua Romtelecom:

0900 900 340 – 2 euro/apel

0900 900 342 – 5 euro/apel

Conturile unde pot fi donati bani sunt:

Titular: VLAD MIRCEA ADRIAN, BCR – sucursala BERCENI

RON: RO43RNCB0064061982940001

EURO: RO16RNCB0064061982940002

Pentru donatii prin O.P., C.N.P-ul titularului este:

CNP: 1710106443067

 

Cod SWIFT
ron RNCB RO BU
euro RNCB RO BU

2011 – SELENA, la 4 ani si 6 luni, lupta pentru viata ei!

De la 2 ani si 6 luni, copilaria Selenei a insemnat cure de chimioterapie, punctii medulare si lombare, zeci de drumuri la spital si multe, multe analize. Cu toate acestea desi spune ca s-a saturat si nu mai vrea niciodata la spital se bucura de fiecare zi de la Bunul Dumnezeu.
Este o fetita tare cuminte. Asteptam cu nerabdare sa treaca ultimele luni din tratamentul cu citostatice si sa ne pregatim de gradi, sa putem spune ca am trecut cu bine de aceasta incercare.
Insa dupa o interventie la obrajorul drept ce parea in prima faza abcces, apoi nodul si care s-a dovedit a fi o formatiune tumorala – infiltatie leucemica, globulele rosii au inceput sa scada. Noi asteptam sa reluam tratamentul cu citostatice insa d-na doctor ne-a chemat la o punctie medulara si vestea pe care nu creadeam ca o vom mai auzi vreodata ne-a facut sa tremuram! Selena a facut recadere medulara si extramedulara – salvarea noastra transplantul de celule stem la un centru medical din strainatate. Acesta nu se poate realiza in Romania pentru ca la noi se poate efectua numai transplant de donator inrudit, iar la noi nu este nimeni din familie compatibil.
Chiar acum o perioada vorbeam cu cineva despre faptul ca as vrea sa pun cateva randuri pe acest blog, insa ceva ma retinea si ma tot gandeam sa astept sa treaca toata perioada de tratament, acum insa nu pot sa va spun ca Selena este bine asa cum ne-am dorit, asa cum am sperat, va spun ca Selena a inceput din nou chimioterapia pentru recidiva, ca nu coboara din pat, vrea acasa si tresare de fiecare data cand se deschide usa. Sta zi si noapte numai pe picioarele mele, iar ochisorii ei sunt mai tristi ca niciodata.Am montat cateterul venos central inca din prima zi de chimioterapie, caci dupa o saptamana de analize cu greu Selenei i se mai putea gasi vreo vena. Devine isterica de-a dreptul cand este vorba de branula, iar la interventia de la obrajor a fost nevoie sa o adoarma cu gaz sa-i poate prinde o vena si aceea la piciorus.
Imi spune ca ma iubeste si de aia sta nemiscata sa i se faca tratamentul ca nu vrea sa ma supere.
Are acum 4 ani si 6 luni si intreband-o la ce sa gandeste cand sta la mami pe picioare imi spune ca viseaza sa nu mai stea aici la spital niciodata. Important este sa raspunda la tratamentul pe care l-am inceput si apoi sa gasim in cel mai scurt timp posibil donator in registrul international.
Ne asteapta un drum lung insa Selena va lupta si va invinge de data acesta pentru totdeauna. Cand pleaca tati de la noi imi spune “un secret” ca-l iubeste prea mult si-i vine sa planga ca nu poate sa stea cu noi, pe care trebuie sa i-l transmit eu. Am credinta ca vom invinge in acesta lupta!
Multumim tuturor celor care ne-au ajutat pana acum si tuturor celor care ne vor ajuta! Dumnezeu sa ne ajute tuturor! Orice ajutor oricat de mic este binevenit!

Trebuie sa nu uitam ceea ce spun temerarii – invingatorii cancerului:
CANCERUL TREMURA IN FATA SPERANTEI!

Dupa ce am vazut cum sunt ingrijiti si care sunt nevoile copiiilor afectati de leucemie si alte cancere am hotarat la inceputul anului 2010 sa infiintam o asociatie non profit care are ca scop imbunatatirea conditiilor de ingrijire si ajutorarea copiilor afectati de cancer.

Altfel spus am ajuns de la Selena la …Aripi spre viata.
Site-ul www.aripispreviata.ro descrie in mare parte proiectele in care ne-am implicat.
Un alt aspect important privind acesti micuti este faptul ca am incercat ca toti indiferent de mediul din care provin sa beneficieze de medicamente citostatice (cu referire la acele citostatice ce nu se importa – vincristin, metrotexat tablete, dexametazona comprimate, etc), decontarea analizelor, catetere venos centrale si adjuvantele necesare sustinerii organismului in timpul curelor de chimioterapie.

Ma rog la Bunul Dumenezeu sa ne ajute,
sa o salveze pe Selena Daria!

This entry was posted in Site. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>