Luni – 28 martie

Am mers la spital pentru hemograma, ca sa putem incepe tratamentul cu citostatice pastile, sa ni se stabileasca dozele. Desi i-am aratat ca nu luam bagaje cu noi nu ne-a crezut ca nu ramanem. A vrut sa impartim cu d-na doctor un secret, duminica cand ne-am trezit plasturele de la cateter se desprinsese si a fost foarte speriata, insa i-am explicat ca punem altul si nu-i nimic. Spunea “nu vreau sa-mi iasa din piept si sa-mi curga sange, nu vreau sa ma opereze iar”. Fiindca e rece si nu putem sta afara, cand ne-am intors am facut amandoua un peisaj cu lalele, ghiocei, unelte de primavara, fluturi si inimioare, le-am lipit pe hartie colorata si i-a placut foarte mult. Tot timpul ne vorbeste despre cat de mult ne iubeste si se alinta, vrea in brate ca bebelusii si sa se faca bine. Obosita a dormit pana spre sapte seara, dupa care ne-am uitat la “dese”, a mancat, am decupat si am convins-o sa ne bagam la nani, desi nu prea voia dupa atatea ore de somnic.
Multumim tuturor pentru implicare si pentru sprijin!

Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

3 Responses to Luni – 28 martie

 1. marius says:

  esti cea mai curajoasa fetita din lume Selena
  te iubim toti

 2. oana.hamza says:

  Intr-adevar Selena este o fetita foarte curajoasa si luptatoare! Ne rugam ca ea sa invinga nemiloasa boala! Multumim pentru cuvintele frumoase!

  • Mithali says:

   I’m at a desk for 12 hours at a time and can’t leave the control room and my butt chekes are sweaty, and I use gold bond powder but I have butt sweat break through. Not in the crack but on the chekes. It’s the leather chair!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>