13 martie 2011

Selena a terminat ieri cura si am mai avut aseara vaccinul pentru cresterea leucocitelor. Vineri si trombocitele o luasera in jos si trebuie sa avem grija sa ne ferim de orice infectie – igiena stricta si totul consumat fiert. A mancat putin mai bine, pofteste la multe insa nu poate manca mult. Ne supara putin tusea si astazi am observat mai multe fire de par pe pernita ei. Sta toata ziua pe picioarele mele si vrea sa nu avem nici o vizita din partea doamnelor asistente. I-au trezit interesul doua carticele cu autocolante pe care le-am lipit impreuna dupa amiaza. Dimineata ne-am rugat amandoua la Doamne, Doamne sa ne ajuta sa se faca bine, sa-i dea curaj si sa ne alunge teama!
Doamne ajuta!
Multumim tuturor pentru gandurile bune si sprijin!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

3 Responses to 13 martie 2011

  1. eu says:

    andreea fetita din spital pe care nimeni nu voia sa o ajute acum este bine i s-a facut transplantul in israel . poate iti aduci aminte de ea caci erati in acelasi timp in spital .

  2. eu says:

    mama ei era disperata pana intr-o zi cand cineva cu suflet mare i-a intins o mana de ajutor

  3. eu says:

    acum fetita careia i se spunea ca v-a murii fara nici o remuscare este bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>