Vineri – 22 aprilie

De sase zile Selena sta conectata la infusomate cu multe perfuzii. Tratamentul merge bine, insa este foarte greu sa-i explici ca totul se face pentru ca ea sa se faca bine. Facem plimbari pe culoare si in camera de oaspeti unde este un acvariu mare si deja si-a ales cativa pestisori favoriti. Vrea sa facem si acasa un acvariu, la ea in camera. Astazi a vizitat-o d-na educatoarea si impreuna au vopsit cateva oua cu acuarelele. “Nu mai vreau sa stau aici niciodata, vreau sa ma fac bine fara spital” asta ne repeta si ca “imi vine sa plang mami, iti spun ca va iubesc mult si-mi vine sa plang”.
Multumim tuturor pentru sprijin si va dorim Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vineri – 22 aprilie

  1. Soledad says:

    Da,sunteti(ati fost in Ierusalim),mi-e binecunoscuta camera de oaspeti si acvariul,am petrecut acolo prea multe zile ca sa ma insel.Noi suntem aproape de un an aici,ma mir ca nu ne-am intalnit…De fapt,depinde si la ce sectie ati fost,noi suntem la day care la BMT.Cand veniti la control?Noi mai avem de stat din pacate.Sper sa ne dai vesti bune despre micuta ta,trec prin aceleasi emotii si suferinte cu sotul meu,diagnosticat cu Hodgkin in 2006.Toate cele bune si multa,multa sanatate.

    • Dele says:

      Consider ca relatia de prneietie trebuie sa dureze atata timp cat cei doi hotarasc pana unde sa se sfarseasca relatia. Este adevarat ca o relatie nu ai de unde sa sti cand se poate rupe si ca atare trebuie sa fii previzibil. Relatie trebuie sa fie bazata pe sinceritate si nu ipocrizie. Relatia care se doreste a fi condusa spre casnicie, trebuie sa aibe la baza cunoasterea personala, reciproca si acordul parintilor. Cand vorbim de relatie de prneietie, in contextul crestin, trebuie sa fi fost stabilit pragul care sa nu fie depasit, fiindca se poate perverti relatia. Prietenia are perioada in care cei doi se cunosc, isi afla defectele, atuurile si potentialul pe care il pot dezvolta mai mult sau mai putin.So, prietenia in acest context are menirea sa concentreze toata atentia asupra lucrurilor care s-au contruit pana la casatorie, intre cei doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>