Vineri – 22 aprilie

De sase zile Selena sta conectata la infusomate cu multe perfuzii. Tratamentul merge bine, insa este foarte greu sa-i explici ca totul se face pentru ca ea sa se faca bine. Facem plimbari pe culoare si in camera de oaspeti unde este un acvariu mare si deja si-a ales cativa pestisori favoriti. Vrea sa facem si acasa un acvariu, la ea in camera. Astazi a vizitat-o d-na educatoarea si impreuna au vopsit cateva oua cu acuarelele. “Nu mai vreau sa stau aici niciodata, vreau sa ma fac bine fara spital” asta ne repeta si ca “imi vine sa plang mami, iti spun ca va iubesc mult si-mi vine sa plang”.
Multumim tuturor pentru sprijin si va dorim Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

One Response to Vineri – 22 aprilie

  1. Soledad says:

    Da,sunteti(ati fost in Ierusalim),mi-e binecunoscuta camera de oaspeti si acvariul,am petrecut acolo prea multe zile ca sa ma insel.Noi suntem aproape de un an aici,ma mir ca nu ne-am intalnit…De fapt,depinde si la ce sectie ati fost,noi suntem la day care la BMT.Cand veniti la control?Noi mai avem de stat din pacate.Sper sa ne dai vesti bune despre micuta ta,trec prin aceleasi emotii si suferinte cu sotul meu,diagnosticat cu Hodgkin in 2006.Toate cele bune si multa,multa sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>