Sambata – 7 mai

Selena face in continuare tratamentul cu antibiotice dar nu a mai facut febra de joi seara! Astazi analizele sunt mai bune, numai trombocitele au mai scazut si la pranz d-l doctor ne-a recomandat sa o scoatem la o plimbare, a deconectat-o de la infusomat si am mers o ora in parcul de aici. A fost foarte bine atat pentru starea psihica cat si pentru cea fizica, s-a jucat si a ras, a alergat si m-a pus sa-i fac poze langa o multime de flori. Dupa o saptamana de stat in sectie o ora la aer curat a fost o minune pentru Selena. Mergeam in spatele ei si o auzeam cum spunea “my name is selena, before, nu stiu ce …nu stiu cum”.
Cand ne-am intors in camera, a mancat bine, apoi i-am citit din Viata Maicii Domnului 15 pagini si a adormit pana seara la 8.
D-na asistent cand a venit sa-i ia pulsul si tensiunea, i-a propus fiindca este asa odihnita sa ajute pe sectie sa-i dea un pacient in ingrijire.
Dragii nostri va multumim din suflet pentru toata dragostea care ne-o daruiti si ne rugam Bunului Dumnezeu sa va daruiasca numai bine!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>