Sambata – 14 mai

A fost o saptamana grea pentru micuta mea, atatea tratamente au epuizat-o preferand sa stea cu ochisorii inchisi aproape toata ziua. Cu greu am reusit s-o convingem sa faca zilnic cateva ture de culoar, in rest vrea numai in brate la mami si pe picioare “mami vreau sa ma iubesti in brate , sa-mi treaca”. Are greturi, insa stie ca trebuie sa manance ca sa-i fie bine si vrea sa mergem din nou in parc, zambeste cand ii spun ca o s-o tavalesc pe iarba, o s-o alerg si spune ca “vreau sa-mi treaca vantul prin par, abia astept”. Am intrebat-o ce parere ar avea daca ne-am tunde, caci parul a inceput sa cada din ce in ce mai mult si mi-a spus ca nu vrea. Analizele sunt in parametrii buni in aceasta etapa si doctorii spun ca este o fetita puternica si curajoasa. Povestile pe care le indrageste si le priveste cu mult drag la laptop cat si cartile pe care i le citesc o fac fericita. Inainte sa adoarma de fiecare data ma pune sa-i aduc cartile primite de la maicuta si isi alege ce sa-i citesc.
Ieri a venit o d-na cu multe instrumente muzicale si Selena a cantat la toate, a distrat-o si bineinteles cand mergem la noi acasa vrea sa aiba si ea. Si vrea sa mergem acasa nu intelege de ce trebuie sa stam atat.
Multumim tuturor pentru ajutorul dat! Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>