Marti – 12 aprilie

Astazi ne-am trezit si am plecat cu autobuzul la clinica. A inceput sa planga insa i-am explicat ca nu o inteapa ca vedem cum au iesit analizele si ne intoarcem la apartament. Inca nu s-a obisnuit aici la intrarea in spital treci prin doua filtre de soldati unde ti se verifica geanta, bagajul si treci prin detectorul de metale. Nu vroia sa treaca singura si pana la urma m-au lasat cu ea.
Am vorbit cu medicul care ne-a spus ca analizele la sange au iesit in paramentri buni, iar analiza la maduva nu a iesit inca. Duminica mergem din nou la alte analize. Tratamentul cu citostatice il luam in continuare, iar durerile de cap ne-a spus ca este posibil sa le aiba de la atatea punctii.
Seara a vorbit putin cu tati pe mess apoi a adormit in timp ce o mangaiam in talpi. Peste noapte a fost foarte agitata si aproape doua ore a plans si nu a putut dormi. Mi-a spus cand s-a trezit ca visat ca-i este rau.
Multumim din suflet pentru sprijin! Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>