Luni – 11 aprilie

Deoarece nu mancase de sambata seara Selena s-a trezit, spunand ca-i e fomica. Semn bun, i-am dat sa manance si pe la pranz am iesit cu ea putin in parc, am plimbat-o la aer si i-a facut tare bine. Am reusit sa ne conectam la internet si a stat cu tati pe messenger. A avut mari emotii, cu ochii in lacrimi tot timpul. Ne-am jucat apoi un joc in care ne prefaceam ca din cealalta camera vine tati si intreaba “ce fac fetele mele?” Mi se rupe inima insa trebuie sa vedem rezultatele acestor investigatii si sa o facem bine pe Selena. I-am explicat ca va trebui sa mai venim aici sa facem tratament, dar ca va fi bine, se va face bine.
Ma intreba cine are grija de tati, “ce mila imi e de tati, cine ii pune lui sa manance, cu ce se imbraca” Nu stiu de unde ii vin ideile astea. In seara asta a stat si cu veri si matusa pe mess si a fost fericita si trista in acelasi timp. Le-a transmis toata iubirea ei, pupici, multa dragoste.
A vazut si reportajul de la antena 1 a fost foarte emotionata si i-am spus ca multi oameni buni ne-au ajutat si parca plecase undeva departe se uita la mine plina de duiosie si nu stiu cum sa va spun!
Multumim tuturor! Doamne ajuta!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>