Marti – 24 mai

De cateva zile ne-am externat din spital, insa Selena trebuie sa mai primeasca citostatice in continuare pana la transplant, urmand alte cure. Duminica am fost din nou la analize si doctorul a spus ca sunt in regula pentru aceasta perioada. Tratamentul este foarte greu, cu ajutorul lui Dumnezeu il vom duce pana la capat. Doctorii sunt multumiti de evolutia Selenei si spun ca este o fetita puternica. Este fericita ca putem iesi in fiecare seara la plimbare dupa ce apune soarele.
Dimineata se trezeste tarziu si dupa ce mananca se joaca apoi doarme la pranz, de fapt toata dupa amiza pana seara spre ora 18.00. Cred ca este foarte obosita dupa acesta perioada si somnul este un mod de refacere.
Are acum o papusica din carpa careia o d-na de la spital i-a montat cateter ca al ei si ea o trateaza zilnic. Betadina este sangele pentru transfuzii iar apa este serul fiziologic pentru spalarea cateterului. Apoi ii pune compresa si plasture si o lasa sa se usuce pentru a-i putea face un nou tratament.
Desi este de multe ori extenuata dupa atatea cure de chimioterapie gaseste resurse pentru a ne zambi, pentru a se juca si pentru a dansa. Aseara in parc a vrut sa facem un dans nou “dansul sirenelor” si o priveam cu ochii inlacrimati, fara sa pot spune nimic. Atatia ani de tratamente si drumul lung care ne astepata, o viata, de fapt o lupta continua pe care trebuie sa o castigi cate putin, cate putin cu Voia Celui de Sus.
Nu va vom putea multumi niciodata indeajuns pentru tot ajutorul dat! Doamne ajuta!

This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>